Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Προγραμματίστε τη γαμήλια ημέρα


Μόλις αποφασίσετε να παντρευτείτε, πρέπει να προετοιμαστείτε για έναν τεράστιο κατάλογο στοιχειώδους εργασίας που θα πρέπει να ολοκληρώσετε. Αυτό περιλαμβάνει  την απόφαση για την εκκλησία, το γαμήλιο κέικ, τον κατάλογο φιλοξενουμένων και άλλες ουσιαστικές λεπτομέρειες  που ένας  γάμος πρέπει να έχει. Εντούτοις, θα είναι λιγότερο αγχωτικό εάν προγραμματίζετε τον χρόνο σας σωστά. 

Δεδομένου ότι είστε σίγουρα βέβαιοι για την απόφασή σας, το πρώτο -πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ορίσετε ημερομηνία για την  γαμήλια ημέρα. Μπορεί να φαίνεται τόσο εύκολο να επιλέξετε  την ημερομηνία και τον τόπο του γάμου, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι  τόσο εύκολο όσο σκέφτεστε ότι πρέπει να είναι. Υπάρχουν διάφορα ζητήματα που πρέπει να εξετάσετε. 

 

Κατ' αρχάς, η γαμήλια ημέρα πρέπει να είναι κατάλληλη για σας και το σύντροφό σας. Θα είναι καλύτερο εάν αφορά ένα Σάββατο δεδομένου ότι οι περισσότεροι φιλοξενούμενοι θα έχουν τις διακοπές τους τις Κυριακές. Ένας γάμος το Σάββατο μπορεί να αφήσει τους φιλοξενουμένους  να απολαύσουν τον εορτασμό μέχρι πολύ αργά τη νύχτα. Επίσης, θεωρήστε ότι η γαμήλια ημερομηνία σας  δεν πρέπει να συμπέσει με τις επίσημες αργίες ή τα φεστιβάλ. 

Όταν αποφασίσετε  την γαμήλια ημερομηνία σας,  πρέπει να αποφασίσετε τι είδους  γάμο  θα επιθυμούσατε να έχετε. Η επιλογή μπορεί να είναι πολύ προσωπική αλλά θα πρέπει να την προγραμματίσετε πριν από ένα χρόνο, δεδομένου ότι είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε την επιθυμητή ημερομηνία για το κέντρο της αρεσκείας σας.

Αν  επιλέξετε να κάνετε τον γάμο σας σε μια όμορφη  παραλία, πρέπει να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας γιατί πολλοί θα είναι εκείνοι που θα επιλέξουν να χαρούν την βραδιά, περπατώντας με γυμνά πόδια στην αμμουδιά.  Μην επιλέξετε για τούρτα ένα παγωτό, παρόλο που ταιριάζει με το περιβάλλον γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να λειώσει.

Μερικά από τα βασικά στοιχεία που θα σας χρειαστούν για να καθορίσετε τον προϋπολογισμό είναι ο κατάλογος της επιλογής του μενού για την αίθουσα της δεξίωσης, η φωτογραφία, το βίντεο, τα προσκλητήρια, η τούρτα, το νυφικό, τα γαμήλια δώρα, ο στολισμός  και φυσικά ο μήνας του μέλιτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου